Panie i Panowie może ktoś pomoże gdzie mógł bym znaleźć jakieś informacji na temat Toyoty Auris I po lifcie z silnikiem 1.6 132km
Przymierzam się do kupna nie wiem na co mam konkretnie zwracać uwagę, oglądałem kilka Aurisków no ale co mnie niepokoiło to że na rozgrzanym silniku taki lekki metaliczny stukot się wydostawał tak jak by z prawej stront silnika chociaż w jednej tego nie słyszałem. Auto będzie kupione w Wielkiej Brytanii ponadto z 5 oglądających Aurisów 1 jeździł prosto to znów było słychać takie stukanie w silniku które nawet mogłeś usłyszeć w kabinie, w reszcie mniejszy stukot ale za to nie chciały jechać prosto. Obejrzałem auta z przebiegiem na po 44tys, 2 po około 55 tys. jeden z 60 500.
2 Toyotki były raczej są do kupienia w salonie Toyoty 12 miesięcy od Toyoty przegląd i 12 miesięcy pomocy drogowej.
Im więcej Aurisów oglądam tym bardziej się zniechęcam bo mnie po prostu stan rozczarowuje.
Jeśli napisałem ten post w złym miejscu proszę go usunąć nie chce zaśmiecać wątku.
zaznaczam że użyłem wyszukiwarki ale po frazie'' na co zwrócić uwagę przy zakupie Aurisa'' nic nie dostałem