Czy powinienem zgłosić się do ASO na przegląd serwisowy/gwarancyjny jeżeli mam już przejechane ponad 15tys km, a na komputerze nie pojawił się jeszcze żadne komunikat o wymaganym przeglądzie?
Cytat: the.luuuk w 28 Kwietnia 2017, 10:12:51Czy powinienem zgłosić się do ASO na przegląd serwisowy/gwarancyjny jeżeli mam już przejechane ponad 15tys km, a na komputerze nie pojawił się jeszcze żadne komunikat o wymaganym przeglądzie? Ostatnio to już chyba ustaliliśmy na forum Dizel pokazuje termin wymiany. Benzyna NIE pokazuje (obowiązek terminowych przeglądów spoczywa na właścicielu, wg terminarza książki gwarancyjnej). W hybrydzie jest najprawdopodobniej tak samo jak w benzynie. Czyli przegapiłeś przegląd .
Spider1919 - pytałem się kiedyś o to w ASO na Bielanach (Wrocław) i gościu mi powiedział, że bez przesady, byleby nie było bardzo dużo, 1000 w tą czy w tamtą nie robiło wg. jego słów żadnej różnicy...
Zobacz ofertę: H11 6000K PHILIPS Luxeon 4000LUMEN JAKOŚĆ GWAR HIT
Hm, widze ze sa juz HIRy ledowehttp://allegro.pl/zarowka-led-9012-hir2-80w-philips-r4-9600lm-e8-can-i6584225428.html