est to kontrolka alarmu.Gdy alarm uzbrojony to kontrolka miga. U mnie uzbraja się sam chwile po zamknięciu samochodu pilotem.
Cytat: klaudiusz w 26 Czerwca 2020, 14:53:00Mozesz.Czyli tak: wysiadając z auta naciskam (załączam alarm) - wsiadając do auta muszę nacisnąć (wyłączyć), żeby nie wyło?Qrde ... nie wiem jak to działa? W poprzednim samochodzie alarm po prostu był - przy otwieraniu i zamykaniu z pilota "klikało" i nic nie trzeba było wciskać
Mozesz.
A jak nie miga, to nie wiem co może być innego.
powinienes miec
Dziwna sprawa zatrzymałem się wcisnąłem hamulec i potem P w ecvt Niestety to było na progu zwalniającym auto wcisnąłem p i auto mocno zahamowało na trybie parkingowym. Jedzie normalnie wszystko działa. Coś się mogło wydarzyć niepokojącego?
Tak się kończy niezaciąganie ręcznego. Kiedyś wyłamie zapadkę w skrzyni i cześć.jak sie parkuje na nierownosciach to reczny i nalezy na chwilę wejść w tryb N i noga z hamulca (wtedy auto zatrzyma sie calym ciężarem na ręcznym) i dopiero na P. Takim sposobem zapadka w skrzyni nie jest wcale obciążona.
Jest to kontrolka alarmu.Gdy alarm uzbrojony to kontrolka miga. U mnie uzbraja się sam chwile po zamknięciu samochodu pilotem
Pardon...
Kiedyś wyłamie zapadkę w skrzyni i cześć.
Kiedyś wyłamie zapadkę w skrzyni i cześć.Ciekaw jestem, czy znany komuś jest taki przypadek.