Jakie żarówki macie u siebie w Toyotcie Auris II FL bo oryginały słabo świecą i chce zmienić | chodzi mi tu o te HIR 2 |
Ja mam oryginały i dobrze mi świecą. Może i tobie moje też słabo by świeciły, ale ja w nocy przy moich oryginałach wszystko widzę, sięgają daleko i wszystko jest tak, jak trza

Mój stary Peugeot sprawia wrażenie, że świeci lepiej, ale to tylko złudzenie, bo Peugeot ma standardowe lampy z dużymi odbłyśnikami i światła w nocy rozświetlają większy teren na boki i w górę i jest tak, jakby jaśniej na drodze, natomiast HIR2 Toyoty świecą bardziej punktowo, tylko na drogę, boki są gorzej oświetlone, ciemniejsze i chyba dlatego wielu uważa, że oryginały Toyoty świecą słabo. One po prostu świecą inaczej, a nie słabo. Jednak w samą dal światła mojej Toyoty sięgają tak samo daleko, jak Peugeota. Jakoś mnie to trochę irytuje, jak czytam, że HIR2 Toyoty słabo świecą

No, bo w grę wchodzi też to, że nie wszyscy jednakowo widzą w nocy, niektórzy prawie wcale nie widzą i co? Mają wzmacniać se światła, bo mają słaby wzrok?