bo zrobi się tutaj zaraz bałagan, a nie chciałbym tego
Cześć, mam pytanie dot. podłokietnika w przednim rzędzie foteli (Auris II FL). Wymieniłem sobie wczoraj standardowy podłokietnik na ten wysuwany, dostępny w wyższych wersjach wyposażenia. I mam pytanie: czy Wam też tak ciężko się on wysuwa/wsuwa czy trafiłem na jakiś felerny egzemplarz?
U mnie wysuwa się nawet zbyt łatwo, jednym palcem go wysunę, więc to chyba kwestia egzemplarza.
Cześć wszystkim. Pierwszy post.Mam Auris Touring Sports w hybrydzie, wersja executive - nie mogę znaleźć specyfikacji wyposażenia.Nie mam webasto i szklanego dachu. Poza tym wszystko.Ktoś widział może specyfikację? Bo nie jestem pewien czy ma LEDy np..Dzięki.
Cytat: Tenkitten w 10 Marca 2021, 19:02:03Cześć wszystkim. Pierwszy post.Mam Auris Touring Sports w hybrydzie, wersja executive - nie mogę znaleźć specyfikacji wyposażenia.Nie mam webasto i szklanego dachu. Poza tym wszystko.Ktoś widział może specyfikację? Bo nie jestem pewien czy ma LEDy np..Dzięki.Ale szukasz specyfikacji na Polskę czy na Holandię? To jest wersja FL? W Polsce nie było wersji Executive tylko Prestige, Executive to był dodatkowy pakiet dla wersji Prestige.Przed liftingiem:? dach panoramiczny Skyviewz elektryczną roletą? przyciemniane szyby tylne? skórzane fotele? 17" felgi aluminiowecena: 7 500 PLNPo liftingu:17" felgi aluminiowe, skórzane siedzenia za 4500 zł.