Wejdź w ustawienia BT, potem na liście znajdź swoje radio i kliknij zębatkę z prawej
Sprawdzę, ale już to sprawdzałem. Mam zaznaczony dostęp do kontaktów. Na radiu wciskam transfer, przechodzi tylko jeden kontakt mój. Ten sam telefon, drugie auto i tam jest OK.
Znając życie przyjdą niebawem czasy (w tym roku) że będzie znacznie droższa.
Tak czy siak tamta 95 nie wróci, nic wam nie da latanie na 98. Oszczędności nie do wyłapania. Ale jak, paliwo ma być po 5.19PLN, ja na to liczę jeszcze. Zapytajcie się jak ja, jak na stacji w zbiornikach oddzielili E5 od E10. Ja usłyszałem, że nikt nic nie oddzielał, więc przez jakiś czas to będzie E7 jeszcze.
Dzieli ich kilka miesięcy produkcyjnych w/g oficjalnych danych.
Lepiej sprawdź kiedy w UE wprowadzali kiedyś zmiany, bo może tu będzie odpowiedź. Samo przypisanie do jakiejś nowej zasady i dlatego. Tym bardziej teraz zachęcam do kupowania bomby do baku i stosowania zawsze na końcu interwału cyklicznie.
25 zł na tankowaniu miesięcznie nie zbiednieje.
A ludzie po 10g/1L jadą dalej. Bogatemu nie zabroni.
Tylko z tą redukcją jest tak że po niej na 5 wchodza bardzo duże obroty, nie wydaje się to ani ekonomiczne ani przyjazne dla środowiska ani dobre dla silnika. Dlatego mnie to zastanawia... Żeby pod wzniesienie spadało do 1,5 czy 2k to bym rozumiał ale 3k? samochód wydaje się ciągnąć bez problemu a sugeruje obniżyć bieg
To się prezentuje ekonomia, redukcji nie wymaga, dopiero jak naprawdę się odczuje i tyle. Mam tak samo i nie reaguję. Typowe duszenie bankowo rozpoznajesz. Panowie twierdzący aby nie poprawiać konstruktora, bankowo stosują się biernie do strzałek. Przy rozpędzaniu i przekraczaniu nakazu, strzałka znika, warto o tym pamiętać. Aby przy 3RPM nie szukać na 2 biegu strzałki.

od nowa ustalić prędkość samochodu.
A nie, wystarczy wajcha do góry i pojedzie z wcześniej zadaną prędkością. Warunek tempomat włączony cały czas.
coś takiego pod maską mojej Toyoty.
Mi to wygląda na uszczelki wtrysków do wymiany.
Popatrz tam.