0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Chciałem mieć w radiu Mirrow Linka ale nie działa z moim Samsungiem A5 2016 Wytłumaczcie mi proszę łopatologicznie co mam zrobić żeby to wszytko zaczęło działać . Chyba, że się nie da tego sparować z Samsungiem .
... Na jakim systemie oparty jest Touch ...
Pytałem w serwisie o aktualizację MirrorLinka w TT2 - odpowiedzieli mi że nie ma szans, że nie opłaca się to koncernowi. Klienci zwyczajnie nie będą kupowali nawigacji, a smartfona ma w tym momencie zdecydowana większość użytkowników samochodów.
Swego czasu Toyota obiecywała update MirrorLinka do 1.1 i podobno w Aygo w UK już jest taka wersja.... więc może jednak będzie.
Jeśli TT1 jest nadal update'owana, to kto wie. Inna sprawa, że zmiana samego softu zwykle zmniejsza koszty - krótszy development i znacznie mniej testów - niż w przypadku update/u/zmiany systemu na nowszy (wtedy trzeba testować wszystkie komponenty). Dużym ułatwieniem jest jednolity hardware, pewnie nie mają więcej niż parę różnych wersji sprzętu i do kilku-kilkunastu kombinacji modułów.
Mi tam włożenie obrazka w plik MP3 działało od początku, a od 6.8 (chyba, że wcześniej coś robiłem źle) także i osobne pliki okładki. Wrzucam plik FOLDER.JPG, w tym formacie, w wielkości 300x300, i działa.