Są wszystkie trasy w czerwonej. Ja już Ci nie podpowiem, gdzie to jest, bo wyszło mi to trochę z głowy i nie chcę Cię wprowadzić w błąd . Poszukaj cierpliwie w opcjach, są zapisane wszystkie trasy. Są tam dni tygodnia i daty, kiedy była zrobiona dana trasa, spalanie na trasie, czas jazdy, ilość km, czas jazdy na EV i takie tam.. Różnice w danych są niewielkie, tylko że trasy w czarnej są przejrzyściej pokazane, lepszy i łatwiejszy jest dostęp do nich, a pozostałe opcje są zmienione, ale ilość danych jest podobna. Istotnym plusem czarnej apki jest to, że się błyskawicznie uruchamia, natomiast czerwona uruchamiała się wolno, jak wypychanie kału przy zatwardzeniu. W sklepie Google Play jest czarna apka. Instalujesz ją i logujesz się do niej loginem i hasłem od czerwonej. Po zalogowaniu do czarnej, czerwona apka przestanie już definitywnie działać i możesz ją odinstalować, bo nie ma już powrotu do niej. I tak musisz przejść na czarną, bo czerwona niedługo przestanie działać, to lepiej zrobić to już teraz.