I się zastanawiam co może być bo wiem że Camryce potrafią koło 6,5 -7.5 PB palić przy delikatnej jeździe więc koło 9-10 LPG
Tak, tak.. 6,5 litra - wierz w takie bajki. 7,5litra PB się da, ale to nie jest jazda tylko emerytura (max 90kmph) i zachowanie wszelkich wskazówek ekonomicznej jazdy (hamowanie silnikiem, żadnej dynamiki i bez klimy (!) w czasie jazdy etc). Camry 2.2 normalnie pali 11 - 15 litrów na 100 i "nie ma ch.. we wsi" BTW II generacja pali nie o litr więcej ale o 2 do 3 więcej niż PB.. Na upartego to chyba mam jakiegos excela z przebiegiem tankowan mojej 2.2 - zapytaj MarcinaM on jest na bieżąco ze spalaniem 2.2 (instalka na wtrysku)
Heheh ale ja wcale nie nie mówie że to ostra jazda. Jazda taka że sie żygać chce

ale chodzi o to że mozna 6.5 spalić. A ja jakbym nie jechał zawsze 11.0 albo 11.5 pale czy z klimą czy bez czy 90 czy 120 zawsze tyle samo

nie mam pojecia czemu. I czasem jest tak że moja Camry ładnie przyśpiesza od delikatnego naciśniecia gazu a czasem musze ją deptać i czuję brak w mocy. Dajmy na to dziś wyjechałem i było fajnie a jutro na tym samym gazie itd jest juz kicha ale po południu może być znów fajnie

. Nie wiem od czego to zależy.
Kumpel gada że tam się komputer przestawia ze jak jade delikatnie to mało pali ale i nie ma kopa a jak troche przegonić to się znów przestawia na dynamiczną jazdę ale za to wir w baku

A 6.5 PB w manulau jest mozliwe bo kumpel mnie nie oszukuje 100%!!!! On ma Canadę a ja Europę i on ma dwie sondy lambda przy kolektorze wydechowym a ja jedną i to zaraz przed katalizatorem. On ma 96 ja mam 95 może tu tkwi jakiś szkopuł że ją trochę udoskonalili dwie sondy to chyba leprza dokładność w doborze mieszanki.
Pozdrawiam!