0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dlatego ja po pierwszej akcji z padniętym aku od razu kupiłem nowy. Powinien jutro przyjść. Kupułem Varta Blue Dynamic C22 52Ah 470A - wg specyfikacji jest dedykowany do mojego auta. Zobaczymy, co z tego bedzie.
Przy wymianie akumulatora na inny ( o innych parametrach) trzeba go gdzieś dopisywać w kompie auta czy nie ?
) trzeba go gdzieś dopisywać w kompie auta czy nie ?
Cytat: czp w 03 Lutego 2025, 12:38:58Przy wymianie akumulatora na inny ( o innych parametrach) trzeba go gdzieś dopisywać w kompie auta czy nie ?jeżeli jest na szynę CAN, to takCytat: czp w 03 Lutego 2025, 14:17:09Dzięki Nie popadajcie w paranoje. Można wypinać i wyciągać, można wymieniać na inny i nic nie trzeba kodować.
Dzięki
Cytat: tato60plus w 03 Lutego 2025, 12:51:12Cytat: czp w 03 Lutego 2025, 12:38:58Przy wymianie akumulatora na inny ( o innych parametrach) trzeba go gdzieś dopisywać w kompie auta czy nie ?jeżeli jest na szynę CAN, to takCytat: czp w 03 Lutego 2025, 14:17:09Dzięki Nie popadajcie w paranoje. Można wypinać i wyciągać, można wymieniać na inny i nic nie trzeba kodować.zebys sie nie zdziwil jak zaczna pytac o kodowanie dywanikow
Każdy robi co uważa za stosowne, ale wg. mnie ciągła niepewność czy odpali, czy nie, cykliczne dzwonienie na assistance, tracenie czasu, kilkukrotne użeranie się z serwisem, itd. za kwotę 300 zł, to jest raczej mało sensowne.
Popieram można kupić Dacię , bo nie dość, że jest też na lpg i taniej się jeździ to jeszcze zawsze odpala