Dziwna sprawa. Roczne rondo, ale nawigacja przed aktualizacją pokazywała je na mapie, po aktualizacji rondo zniknęło!
nowe fukcionalnośći !!!
ja nie robię reklamy yansikowy ale tak jak mnie wyprowadziła nawigacja za 2500Złotych toyoty to...... chyba nikt w Węgrzech mogło to byc wszędzie nawet w PL z zapisanym dobrym adresem sprawdzonym 3 razy przed oraz po wtopie !!!
Wiec nawigacja za 2500Zlotych toyotowa wyprowadziła mnie w LAS brak drogi polna droga mówię ok może to tu ten hotel gdzieś co szukam .....wysiadam z samochodu wieczór juz zaczęło sie ściemniać ......wysiadam szukam ide z kilometr przed samochodem nic droga polna gruntowa i tyle musiałem włączyć Google maps aby mnie wyprowadziło na prostą do hotelu , i cofać sie z 2 kilometry bo nawet zawracac tam sie nie dało ....
a potem sie zgubił w autostradzie mam czasami wrażenie ze GPS nie jest za dokładny czasami pokazuje ze nie ma drogi tam gdzie jadę (autostrady Węgier )
co jak co ale z Grecji tez adresy brakują ..
wiec 600euro wyrzucone w błoto bo kiedy potrzebuje to mnie wyprowadza 2 razy używałem nawigacji a samochód ma 10.000km gratuluje więc jak najbardziej nawigacji
a te opóznienia na okrągło co cały cas wyświetla co to G jest???
1900kilometrów i 2 wprowadzenia w błąd 2 razy używana .
a jeżeli sie wyjedzie z nawigującej trasy to do widzenia nie potrafi się odnaleźć !!