HUD w Corolli wyglada zupełnie inaczej. Jak w Lexusie LS. Eco Power jest poniżej jako wskaźnik typowy dla tego rozwiązania. Sprawdze te szyby, plus taki, ze pokryte wszystkie z boku powłoka hydrofobowa. Nie wiem czy to standard, ale ja mam.
Juz kojarzę ten patent z Priusa. Chyba go nie ma, jutro sprawdzę, ale raczej nie.
I jeszcze jedna różnica. Jak odpalalem Auris rano, to na pradzie 5 sekund i potem benzyna. W 2.0 jest większa bateria i wyjeżdżam na pradzie nawet z garażu po wzniesieniu 45 stopni. zeglowanie na pradzie dużo łatwiejsze niż w 1.8. I do 115 km/h. Jestem zachwycony tym autem. Mając w głowie wpadki jak mniej schowków czy gniazd 12V. Jak ktoś twierdzi, ze jest gorzej...sorry chłopaki, tez kochałem Auris, ale Corolla nowa to inna liga. Takze cenowa. Pytanie czy jesteśmy w stanie łyknąć PR Toyoty, ze akurat kombi to następca Ave. Ja nie łyknalem, choć wnętrze dużo bardziej przestronne z tylu. Ale nie żałuje poki co żadne wydanej złotówki. Choć wiem, ponad 150 tys. za auto to grubo. Tylko nikt nie oferuje nawet porównywalnego auta ze 180 KM w hybrydzie i z takim wnętrzem i wyposażeniem. I juz to mówiłem, cena katalogowa, a rzeczywista....spora różnica. I nie dlatego ze mam znajomosci. Kolega kupił tez 2.0 TS i uzyskał rabat bliski mojego.