Skąd masz info o dodatkowym rabacie 5%? Po jego zastosowaniu cena tym bardziej atrakcyjna.
Po jakimś czasie pojawił się popup na stronie, że jak się ze mną skontaktują, to może dadzą rabat. No to się zarejestrowałem. Po jakimś niedługim czasie dostałem maila:
W odpowiedzi na zapytanie o atrakcyjniejszą cenę, informujemy, że:
Na towar z tematu emaila możemy udzielić 5% rabatu jeśli zamówienie będzie realizowane po przedpłacie na nasze konto bankowe (zwykły przelew).
Jeżeli zdecydują się Państwo na zaproponowaną ofertę proszę składając zamówienie w uwagach wpisać, że rabat został udzielony mailowo, wtedy osoba obsługująca zamówienie uwzględni go podczas realizacji.
Ostatecznie wyszło: 1353,75 zł z darmową przesyłką.
Pytałeś w ASO o cenę montażu?
Nie. Plan jest taki, że podjadę do nich na opcjonalną "zerową" wymianę oleju i od razu umówię montaż. Wezmę ich wiązkę, żeby uniknąć ping ponga w razie problemów. Haka BRINK nie chciałem.
Druga opcja to Marcin i montaż przy woskowaniu, ale wciąż nie jestem całkiem przekonany do woskowania.
Będę miał jeszcze do montażu kamerkę tył i światełka do klapy. Nie wiem jeszcze czy zrobię to samemu czy zlecę. Rozważałem też wymianę głośników, ale dam fabrycznym jeszcze trochę pograć testowo. Po prostu zbieram rzeczy do kupy a potem będę się zastanawiał co zrobić z montażem wszystkiego na raz.