0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: DanielA w 28 Października 2023, 01:28:51Cytat: Rastlin w 27 Października 2023, 20:51:54Właśnie dziś zamontowany hak wypinany pionowo GDW2588T60 wiązka 13 pin w ASONawet nieźle zrobili: uchwyt mocujący kulę haka prawie niewidoczny, wiązka na uchwycie obrotowym ładnie się chowa, zderzaka wycieli nie dużo (tyle ile było konieczne) i co najważniejsze kick sensor działa.Koszty brutto: robocizna ok 1280wiązka 580hak 2250Super. Pochwalisz się które ASO? Też będę montował. A może będziesz miał czas na jakieś foto?Hak i wiązkę sam kupowałeś, czy ASO?Toyota W-wa BielanySam nie kupowałem, wszystko u nich (w ASO) zamawiałem tydzień przed.fotkę bym wrzucił ale jestem jakoś mało aktywnym uczestenikiem, więc muszę ogarnąć jak ją umieścić .przy odbiorze mojej raw-ki z salonu (to znaczy 0,5 roku temu) chciałem by mi zamontowali ale wtedy tylko montowali brinka wypinanego poziomo i nie gwarantowali że kick sensor będzie działał (bo inaczej i innego haka nie "umiejo" ). Po pół roku byłem u nich na przeglądzie po 15 kkm) i w salonie stała RAV-ka z hakiem GDW (bardzo przyzwoicie zamontowanym). Więc powiedziałem żeby mi też tak zamontowali, powiedzieli że teraz ok bo się już nauczyli i ogarniają to bez problemów.
Cytat: Rastlin w 27 Października 2023, 20:51:54Właśnie dziś zamontowany hak wypinany pionowo GDW2588T60 wiązka 13 pin w ASONawet nieźle zrobili: uchwyt mocujący kulę haka prawie niewidoczny, wiązka na uchwycie obrotowym ładnie się chowa, zderzaka wycieli nie dużo (tyle ile było konieczne) i co najważniejsze kick sensor działa.Koszty brutto: robocizna ok 1280wiązka 580hak 2250Super. Pochwalisz się które ASO? Też będę montował. A może będziesz miał czas na jakieś foto?Hak i wiązkę sam kupowałeś, czy ASO?
Właśnie dziś zamontowany hak wypinany pionowo GDW2588T60 wiązka 13 pin w ASONawet nieźle zrobili: uchwyt mocujący kulę haka prawie niewidoczny, wiązka na uchwycie obrotowym ładnie się chowa, zderzaka wycieli nie dużo (tyle ile było konieczne) i co najważniejsze kick sensor działa.Koszty brutto: robocizna ok 1280wiązka 580hak 2250
Prawie robi wielką różnicę…
Coś to drogo tam
Dlatego na zachodzie jest taniej (aso de.)