Gdy zamawiałem, to szukałem konkretnego koloru. Kobieta w salonie sprawdziła mi kiedy taki kolor i wyposażenie będą wyprodukowane. Termin zejścia z linii produkcyjnej był na 15.11. Sprawdzałem w aplikacji i była konkretna data, kiedy auto wyjechało z fabryki. Także na pewno nie było to auto już wyprodukowane. Zamawiałem 15.10 auto dopiero będące w planie produkcji. Pozdrawiam.
Mogło być tak,że auto było już w planach produkcyjnych i się akurat wstrzeliłeś z wersją,wyposażeniem i kolorem

Tak jak osoby,które we wrześniu/październiku zamawiały hybrydy w konkretnym kolorze - bo jest paru użytkowników,którzy zamówili już po mnie,a auto odebrali szybciej bo takie właśnie było w planach produkcyjnych

Nie znaczy to,że było już wyprodukowane, tylko było w planie na najbliższy miesiąc. Nie twierdzę,że tak było w Twoim przypadku - może faktycznie uwinęli się z produkcją konkretnego egzemplarza w miesiąc. Z tego co się dowiedziałem to 15 Toyota Polska mogła już wysłać zamówienia na auta na listopad,bo ponoć takie zamówienie wysyła się w okolicach 10-13 danego miesiąca do fabryki,a oni mówią co będzie produkowane z tej listy - ale ręki sobie za te informacje nie dam uciąć bo nie siedzę od środka