Auto odebrane w tym tygodniu na parę dni przed upływem 6 miesięcy od zamówienia.
no to kolego muszę ci powiedzieć że mocno słabo trafiłeś
u mnie odbiór w oddzielnym showroomie - kawa ciastka i inne pierdoły - generalnie spędziłem w nim ze sprzedawcą ponad godzinę (tak się chłopak rozgadał) wszystko pokazał, śmichy chichy itp
byłem mocno zaskoczony - ale to nie koniec historii
z racji mojej wcześniejszej walki (vide wcześniejsze posty - na samochód czekałem dokladnie 4 miesiące i 4 dni :P - mnóstwo maili wymienionych z salonem i centralą TMP) mój sprzedawca mocno mnie zaskoczył pytaniem na koniec "to jak to będzie z tym pozwem sądowym" (vide wczesniejsze maile jw.). Ja oczy - nie ukrywam trochę mi się głupio zrobiło - po czym powiedziałem że puszczam to już w niepamięć - na co on do mnie że ma dla mnie z racji sytuacja jaka była 2 vouchery na 1k każdy...... no i tu mega mocny szok (w sensie pozytywnym)
na sam koniec - jak już ze sprzedawcy (jak i ze mnie) zeszło ciśnienie - totalny luz ze sprzedawcą - zupełnie inna rozmowa można by rzec na stopie czysto koleżeńskiej
podsumowując - początek z zakupem mega ciężki - za to odbiór i po odbiorze (generalnie ze sprzedawcą kontakt cały czas z racji kilku pierdół - nie że coś nie tak z samochodem - ale ja to czepliwy jestem :P) wszystko na mega pozytyw
Generalnie już wiem że za 5 lat wracam do tego salonu choćby nie wiem co :D
ps. co do benzyny to z tego co dotankowałem to miałem około 8 litrów w baku więc ani mało ani dużo (spokojnie bym prawie 100 km zrobił)
kolego andrzejek-k68 - nie zniechęcaj się co do marki ale z pewnością ewentualnie w przyszłości omijaj ten salon gdzie zakupiłeś obecne auto - szerokim łukiem
Życzę szerokości