Cytat: Milejdi w 29 Listopada 2021, 09:55:32Oj, to ja tak nie mam. Ja się będę cieszyła z właściwego wyboru Jak statusy Waszych aut?Niezmiennie mam, że 18.11 pojawił się w Belgii, a 20.11 teoretycznie powinien być w Mszczonowie, ale jest status notVisited :/ Info od dealera brak
Oj, to ja tak nie mam. Ja się będę cieszyła z właściwego wyboru Jak statusy Waszych aut?
Cytat: Jaku w 29 Listopada 2021, 11:46:19Cytat: Milejdi w 29 Listopada 2021, 09:55:32Oj, to ja tak nie mam. Ja się będę cieszyła z właściwego wyboru Jak statusy Waszych aut?Niezmiennie mam, że 18.11 pojawił się w Belgii, a 20.11 teoretycznie powinien być w Mszczonowie, ale jest status notVisited :/ Info od dealera brakPoprawka, dziś dostałem telefon, że samochód już jest w Polsce
Cytat: Kluzior w 23 Listopada 2021, 21:39:14Cytat: Krisman w 23 Listopada 2021, 19:55:02Są takie modele, że 6 mc a i od ręki też są Dokładnie, ja czekam od końca sierpnia i jeszcze w produkcji nie jest. Według strony niby 2 grudnia ma coś zacząć się dziać. Termin odbioru na umowie mam 15 grudnia.Gdzie to widzisz na stronie, że 2 grudnia ma coś zacząć się dziać? U mnie też na razie status bez zmian pokazała się tylko fabryka i jest nadal przetwarzanie zamówienia.
Cytat: Krisman w 23 Listopada 2021, 19:55:02Są takie modele, że 6 mc a i od ręki też są Dokładnie, ja czekam od końca sierpnia i jeszcze w produkcji nie jest. Według strony niby 2 grudnia ma coś zacząć się dziać. Termin odbioru na umowie mam 15 grudnia.
Są takie modele, że 6 mc a i od ręki też są
Cytat: j_24 w 10 Października 2021, 11:50:39Ja zamawiałem dwie szt sedany hybrydy jedną comfort biała perła z czarnym środkiem i termin na 30 styczeń drugą comfort tech style biała perła jasne wnętrze termin 3 styczeń . Jak widać cykl produkcyjny dla poszczególnych wersji jest różny. KLEPNIĘTE Z MI 9T PROStatus obydwu zmienił się na 15.12.21 gwarantowana dostawa KLEPNIĘTE Z MI 9T PRO
Ja zamawiałem dwie szt sedany hybrydy jedną comfort biała perła z czarnym środkiem i termin na 30 styczeń drugą comfort tech style biała perła jasne wnętrze termin 3 styczeń . Jak widać cykl produkcyjny dla poszczególnych wersji jest różny. KLEPNIĘTE Z MI 9T PRO
U mnie zmienił status na "produkcja w toku" ale maila jeszcze nie dostałem. Czy zmiany są automatyczne czy to jakoś idzie przez dilera i on musi "coś kliknąć"?
Cytat: peterchen w 30 Listopada 2021, 11:18:43U mnie zmienił status na "produkcja w toku" ale maila jeszcze nie dostałem. Czy zmiany są automatyczne czy to jakoś idzie przez dilera i on musi "coś kliknąć"?Powiadomienia i statusy chyba idą z automatu, sprzedawca nie ma na to wpływu. Rozmawiałem niedawno ze swoim sprzedawcą i powiedział, że czeka aż samochód będzie w PL i jak mu się nr VIN pokaże wtedy będzie mógł zlecić transport samochodu do salonu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: vipmleko w 30 Listopada 2021, 12:51:04Cytat: peterchen w 30 Listopada 2021, 11:18:43U mnie zmienił status na "produkcja w toku" ale maila jeszcze nie dostałem. Czy zmiany są automatyczne czy to jakoś idzie przez dilera i on musi "coś kliknąć"?Powiadomienia i statusy chyba idą z automatu, sprzedawca nie ma na to wpływu. Rozmawiałem niedawno ze swoim sprzedawcą i powiedział, że czeka aż samochód będzie w PL i jak mu się nr VIN pokaże wtedy będzie mógł zlecić transport samochodu do salonu. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkAha, a ile średnio może trwać produkcja? Ciekawe czy Auto dotrze przed nowym rokiem. Raczej wątpię.
Cytat: Jaku w 29 Listopada 2021, 14:51:35Cytat: Jaku w 29 Listopada 2021, 11:46:19Cytat: Milejdi w 29 Listopada 2021, 09:55:32Oj, to ja tak nie mam. Ja się będę cieszyła z właściwego wyboru Jak statusy Waszych aut?Niezmiennie mam, że 18.11 pojawił się w Belgii, a 20.11 teoretycznie powinien być w Mszczonowie, ale jest status notVisited :/ Info od dealera brakPoprawka, dziś dostałem telefon, że samochód już jest w Polsce No to zazdraszam Ja jeszcze czekam. Niby 27.11 miał być w Mszczonowie...ale nadal jest notVisited.
Cytat: Milejdi w 29 Listopada 2021, 15:29:58Cytat: Jaku w 29 Listopada 2021, 14:51:35Cytat: Jaku w 29 Listopada 2021, 11:46:19Cytat: Milejdi w 29 Listopada 2021, 09:55:32Oj, to ja tak nie mam. Ja się będę cieszyła z właściwego wyboru Jak statusy Waszych aut?Niezmiennie mam, że 18.11 pojawił się w Belgii, a 20.11 teoretycznie powinien być w Mszczonowie, ale jest status notVisited :/ Info od dealera brakPoprawka, dziś dostałem telefon, że samochód już jest w Polsce No to zazdraszam Ja jeszcze czekam. Niby 27.11 miał być w Mszczonowie...ale nadal jest notVisited.Moja brynia już w Mszczanowie, właśnie dzwonił do mnie opiekun W statusie nadal UK. Do dwóch tygodni ma być na miejscu. Czyli teoretycznie Twoja również musi być Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: peterchen w 29 Listopada 2021, 10:52:26Cytat: Kluzior w 23 Listopada 2021, 21:39:14Cytat: Krisman w 23 Listopada 2021, 19:55:02Są takie modele, że 6 mc a i od ręki też są Dokładnie, ja czekam od końca sierpnia i jeszcze w produkcji nie jest. Według strony niby 2 grudnia ma coś zacząć się dziać. Termin odbioru na umowie mam 15 grudnia.Gdzie to widzisz na stronie, że 2 grudnia ma coś zacząć się dziać? U mnie też na razie status bez zmian pokazała się tylko fabryka i jest nadal przetwarzanie zamówienia.W kodzie źródłowym tam gdzie masz swoje zamówienie. Procedura jak to zrobić jest opisana tutaj na 2 stronie.
W przeglądarce np. Chrome (podam na jego przykładzie - w innych przeglądarkach jest podobnie) trzeba odpalić narzędzia dla developerów (na windowsie to było chyba Ctrl + Shift + I), przejść do zakładki "Network", wejść na stronę statusu zamówienia i odświeżyć stronę mając otwartą zakładkę network. W zakładce network będzie pole "filter", wystarczy tam wyfiltrować po frazie "api/orders" i powinno się na liście zapytań do serwera pojawić jedna pozycja - żądanie pobrania statusu zamówienia. Klikamy na te żądanie, otworzy się pogląd tego żądania, przechodzimy w nim do zakładki "Preview", pojawi się tam "0: ..." z takim szarym trójkątem (chyba, że mamy więcej samochodów w śledzeniu zamówienia - wtedy trzeba odszukać właściwe zamówienie, najlepiej po kodzie zamówienia - pole "orderId") - klikamy na ten trójkąt, aby nam się to rozwinęło. Jak się rozwinie można tam odszukać pole "VIN"