Daty - pisze na forum od czasów kiedy samochód wszedł na produkcję i tutaj podaje daty, to forum działa trochę jak dziennik bo jak wejdę w swoje wpisy to mam dokładne daty.
VIN - ja dostałem VIN kiedy samochód był już w Polsce więc może Pani w ASO nie kłamała bo oni tego VINu nie znają cały czas.
Aplikacja - jak wspomniałem jak tylko dostałem informację o tym, że auto jest w Polsce po godzinie zniknął mi z zamówień na toyot.pl oraz aplikacji. Po otrzymaniu VINu (późnym popołudniem) dodałem samochód klikając coś w stylu „zweryfikuj później”, a w poniedziałek rano przyszło powiadomienie na styl „zweryfikuj swój samochód”. Wszedłem w aplikację a ona zapytała o aktualny przebieg albo kod QR. Myślę sobie ile takie auto może miec na liczniku, 4 albo 5km. Wpisałem 5, aplikacja liczyła coś dobre dwie minuty i…. wskoczyło jako posiadane auto. Sukcesywnie w ciągu poniedziałku pojawiły się kafelki o terminie przeglądu, ekoporady i panel sterowania zamkiem, ogrzewaniem i światłami awaryjnymi. Dzisiaj około południa w drugiej zakładce na dole (mapa) pojawił się mój samochód jak pisałem w Legionowie, a po 16:30 był już w Mszczonowie. Jego lokalizacja jest aktulizowana za każdym włączeniem lub wyłączeniem zapłonu.