Nie dziękujemy w takim razie. A z czym dokładnie zostałeś wyrolowany?
No więc nie przyszedłem się tutaj wypłakiwać ani opisywać swoich historyjek, tylko AUTENTYCZNIE chcę pomóc i ostrzec wszystkich ,,oczekujących z drżeniem serca" a później odbierających swoje ,,cacka" wypolerowane (i tak cienkie lakiery) z czerwoną kokardą (efekt wow) i masę gadżetów (dla odwrócenia uwagi od meritum). Zakup ,,nówki niebitej, jeździła kobita" u pana Mietka, podniesiony na wyższy poziom. Dotyczy oczywiście tych, którzy mają jakieś wymagania. Oraz tych, którym zebranie 150-200k zajęło kawał życia. Pozdro
Ale z Ciebie malkontent. Nie przyszedłeś opisywać swoich historyjek, ale sam zaczynasz temat. Ostrzegasz, ale "lekko", tak żeby nie ostrzec, bo w dalszym ciągu nie wiemy na co powinniśmy zwrócić uwagę, no bo przecież nie będziesz się wypłakiwał, tak, jakby ktokolwiek tutaj tak to odbierał.
Rozumiem, że na odbiór już nie wystarczy miernik, bo zamiast silnika 2.0 mogą włożyć 1.8, prawda? Laik się przecież nie połapie. Pocieszające jest to, że nie dostałem kokardy, więc może do mojego egzemplarza akurat nie strzelano.
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka