Uzbroiłem się w pena, ale mam tylko 16 GB, więc wywaliłem wszystkie pliki niezwiązane z moim DCU, zobaczymy jak jutro pójdzie mi ta aktualizacja
Jesteś pewny, że są to pliki niezwiązane?
Na 99%.
Sprawdziłem wersję swojego DCU, czytałem do jakich wersji się ono aktualizuje i takie pliki zostawiłem, są czytelnie opisane.
Biorąc pod uwagę, że aktualizacja jest dla kilku samochodów z różnymi jednostkami to zawiera e sobie kilka instancji tego samego w różnych wariantach. Z głową to odchudziłem.
Wysłane z Galaxy S20 przy użyciu Tapatalka
To teraz mogę potwierdzić, że aktualizacja przebiegła bez problemów. Niestety trwało to długo, może z 35 minut albo nawet 40 (nie mam navi). Może po prostu pen jest wolny, nie wiem.
Problem pojawił się po aktualizacji ponieważ połączenie było niestabilne i cały czas wywalało mi interfejs. Po kilku próbach i przetestowaniu paru kabli okazało się, że to kabel (nie jeden) był wąskim gardłem. Udało się, ale teraz jeżdżę z długim kablem do AA, muszę poszukać krótszej alternatywy.
No to po gwarancji, ale w kieszeni 4 stówki (tak według plotek Toyota wycenia aktualizację).
Wysłane z Galaxy S20 przy użyciu Tapatalka