0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I tablicę ma jakąś taką dziwną. Ale z pogodą to trafiłeś do tego zdjęcia.
A moim zdaniem na czarnym, to są za czarne, wydaje mi się, że oryginalne wyglądały lepiej (masz może zdjęcie auta przed zmianą?)Czarne, to na białym lepiej.Ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje, można tylko wyrazić swoje zdanie
..widziałeś u nas palmy
Czujniki mają unikalne ID, trzeba je wprowadzić.Być może niedługo pojawi Ci się kontrolka systemu monitorowania ciśnienia w kołach. Poza tym, że będzie się świecić, nic się nie stanie.
Cytat: Kiełek w 06 Grudnia 2020, 17:15:33Czujniki mają unikalne ID, trzeba je wprowadzić.Być może niedługo pojawi Ci się kontrolka systemu monitorowania ciśnienia w kołach. Poza tym, że będzie się świecić, nic się nie stanie.Właśnie się zapaliła tak po ok 20km trochę lipa powinna od razu a nie dopiero po jakimś czasie a poza tym pewnie wszystko ma na celu wyciągnięcie kasy, jutro umawiam serwis na wpisanie dodatkowych czujników. Komputer sam powinien rozpoznawać i dodawać nowe czujniki tylko co by ASO miało do roboty
Tak, dopisali mi nowy zestaw czujników trwało to może 30 minut i mogę teraz sam przełącza pomiędzy kompletami Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka
Cytat: siano111 w 27 Grudnia 2020, 08:39:51Tak, dopisali mi nowy zestaw czujników trwało to może 30 minut i mogę teraz sam przełącza pomiędzy kompletami Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu TapatalkaIle zapłaciłeś za wklepanie ID nowych kół? Bo chyba czas żebym w końcu i ja zmienił koła