Po vin nie wiem jakie to wyposazenie... gdzie to można sprawdzić ?
Dzwonisz do ASO ,podajesz VIN i poproś by przysłali informacje o aucie na emaila i masz ,tylko po angielsku .
Nad lusterkiem wstecznym nie mam czujnika ,więc światła i wycieraczki nie będą auto . A co to jest za kopułka pod szybą przed pasażerem to nie wiem . Na pewno od deszczu i zmierzchu nie ,może to jakiś czujnik od leflektorów co podaje skalę światła na zewnątrz ,albo od temp. dla climy .
Wiesz wersja start-edition mam napisane na jakichś fa z ASO ,ale jak wiem to może z tym być różnie ,bo nie przywiązują do tego wagi . W brif i gdzie indziej typ i wersja jest cyfrowo/literowa ,nawet w tym z ASO nie pisze start-edition .
Wersja wersją ,a klient przy zakupie mógł się decydować na różne dodatki i dla tego różnice mogą być chyba .
Miała być najnowsza mapa europy a jest mapa z 2012 roku mimo, że samochód z 2013 r. (podobno mogło nie być na tą chwile nowszych) a nowa mapa do niego to 600zl :/ troche lipa jesli sie okaże, że jednak nawet tych czujników nie posiada...
U mnie chyba navi nie ma ,może są spece i dograją (jeszcze nie szukałem ) .Czy parktoniki masz to od razu widać , mapa z 12 bo może auto produkowane pod koniec 12 . Powiedź czy navi masz na płyty czy SD , czy w kufrze masz dojazdówkę czy zestaw siuwaksu ?