Ogolnie to co zrobiłem / kupiłem uważam za niedociągnięcia Toyoty i tego mi brakowało w tym aucie.A że tak powiem zrobiłem to po chińsku bo tego typu rzeczy tylko kupisz w Chinach lub Stanach. W Europie ogólnie zeby cos znalesc to porażka. Listwy progowe w salonie są podświetlane na biało i do tego z przodu tylko ,jak dla mnie wyglądają tandetnie i do tego nie są za tanie. Glosniki wyglądają beznadziejnie bez tych osłon tymbardziej w jasnych środkach a spoiler delikatny na klapie bo z tyłu w porównaniu do przodu wygląda to auto nudnie. Spoiler delikatny fajnie kontrastuje do tego z tą powiększoną końcówką wydechu. Ogolnie jak pisal kolega , wszytko kwestia gustu. Ogolnie jedyne co bym zrobił jeszcze to felgi inne i może tez ten moduł android auto ale szczerze w tamtym tygodniu odebrałem nową Yaris dla żony i to dosyć fajny gadżet ale nie wiem czy na tyle ze muszę go mieć zresztą mamy mirror link u nas i jakoś to smiga. Co do wygluszenia to ciężko mi powiedzieć czy sama maska cos dała... subiektywne moje odczucie to tak ale nie mialem czym zmierzać profesjonalnie ilości db. Podczas wygłuszania dzwi robilem test, okleilem przednie tylko i zrobiłem jazde probna. Definitywnie było slychac roznice w hałasie przenoszonym z jezdni. Pozdrawiam