0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Jacek14 w 07 Lipca 2021, 17:21:36I nie działa. Może dlatego że to comfort?Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu TapatalkaNie. Trzeba to aktywowac w samochodzie. Ja mam komfort i dziala. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
I nie działa. Może dlatego że to comfort?Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Cytat: klaudiusz w 07 Lipca 2021, 17:22:55Cytat: Jacek14 w 07 Lipca 2021, 17:21:36I nie działa. Może dlatego że to comfort?Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu TapatalkaNie. Trzeba to aktywowac w samochodzie. Ja mam komfort i dziala. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkU mnie nie ma takiej możliwości. Ty masz inne radyjkoWysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Cytat: Jacek14 w 07 Lipca 2021, 17:36:03Cytat: klaudiusz w 07 Lipca 2021, 17:22:55Cytat: Jacek14 w 07 Lipca 2021, 17:21:36I nie działa. Może dlatego że to comfort?Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu TapatalkaNie. Trzeba to aktywowac w samochodzie. Ja mam komfort i dziala. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkU mnie nie ma takiej możliwości. Ty masz inne radyjkoWysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu TapatalkaJest. Trzeba przez OBd2 aktywowac. Licencja to chyba 50zl na tydzien. Jak bedziesz mial podjechsc i jesteś zainteresowany to moge wykupic. 10USD. Nowe urzadzenie korzystuje 140zl z licencja na miesiac. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakby tej funkcji nie mogli aktywować od razu .To jest właśnie to dziwne podejście do klienta, przez TME
Sorry, prosi to się świnia i ma prosiaczki.Nadal nie rozumiem, czemu nie jest aktywne od razu?Kto ma czas na czytanie 636 stron instrukcji .Zresztą dostaje ją razem z nowym autem, to jak ma poprosić o aktywowanie przy odbiorze?
Panowie, chyba macie rację, odblokowali te okna w serwisie na pierwszym przeglądzie... Na pewno za darmo, nic nie płaciłem. Ja na Śląsku mam dużo ASO ale jeżdżę do Chorzowa, do Czajki, jestem zadowolony.