Prośba: czy ktoś kto odebrał już swoje CC mógłby podać tutaj jakie wartości hałasu i spalania (cykl WLTP) toyota ma wpisane do świdectwa homologacji? Dzięki.
Sound level Stationary 67 dB(A) at engine speed 2500 min-1 drive by 66 dB(A)
Low 4.0 L/100km
Medium 3.9 L/100km
High 4.5 L/100km
Extra High 6.7 L/100km
Combined 5.1 L/100km
Weighted Combined NA
Pochwalisz się wrażeniami z kilkudniowej jazdy? 
Ja mam trochę inną perspektywę niż większość użytkowników bo przesiadamy się z 25-letniego samochodu, więc nowością dla nas jest automat, tempomat czy nawet klimatyzacja, a zachwycamy się takimi funkcjami jak hold czy kamera 360. Ale to wszystko ma konkurencja. Toyotę wybraliśmy ze względu na ten konretny typ hybrydy i specjalnie nie jeździliśmy na jazdy próbne innych marek, żeby przez przypadek coś innego nas nie zauroczyło

Na pewno więcej dowiecie się z jazd próbnych czy z internetu niż ode mnie

Wrażenia na razie pozytywne. Samochód przyjemnie płynie, kierownica dobrze reaguje, pomimo swoich rozmiarów jest skrętny. Wszystko (poza multimediami) po prostu działa. Jest ciszej niż w starym aucie i nie ma takich denerwujących dźwięków jakie ma Corolla TS 1.8 przy mocnym przyspieszaniu. Jeśli bym miał poszukać jakiś minusów to jakość niektórych plastików - osłon przeciwsłonecznych, osłon foteli czy cupholerów w drzwiach. Cena jest niemała, a te plastiki to chyba najtańsze z możliwych. To na duży minus.