No to widac, ze kazdy z nas ma zupelenie inne wymagania
Dla mnie akurat grzana szyba jest srednio przydatna gdyz i tak samochod parkuje w garazu … ale jesienia moze faktycznie sie sprawdzic, np. podczas deszczowych dni
A kolor skor ? Zmiana ultra beznadziejnego czarnego na bezowe czy szare
Wentylacja - serio tego bez znaczenia ????
Elektryczna regulacja fotela kierowcy
Otwieranie klapy z kopa
To ewidentna przewaga RAVki
Z ta klapą to jakiś kiks jest bo wersja niemiecka ma otwieranie z kopa i pewnie serwis będzie mógł to włączyć jeżeli nie ma. Wentylacja foteli hmmm. I tak i nie. Ja zogrzewania korzystam rzadko, wentylację miałem w tej RAV ale była zima wiec nie beę sie wypowiadał. Elektryczna regulacja chyba fotela pasażera bo kierowcy jest w CC a na miejscu pasażera u mnie powietrze jeździ. Przy szybie bee si eupierał bo w zimie nawet parking lidla potrafi byc upierdliwy i gadżet przydaje się. Koloru skór nie zrozumiałem. Nie widziałem w fordzie szarych. Zreszta wybitnie ich nie lubię . W CHR sa takie kremowe ii jakos badziewnie wyglądają ale to już kwestia gustu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
[/quote]
[/quote]
Jakos watpie, ze salon Ci uruchomi klapę z kopa - po co by mial to blokowac ?
W nowym cenniku juz nie ma tej opcji
Wentylowane skory - uwierz, ze jesli juz je masz to baaaardzo czesto uzywasz latem
Dziwne, ze nie uzywasz podgrzewania foteli zima … nawet na moment nie wlaczasz ?
Wybacz, ale to malo prawdopodobne
Kolor skor / ogolnie wnetrza w czarnym kolorze uwypukla tandetna jakosc wykonania.
Jasne czy brazowe zdecydowanie ale zdecydowanie robia CC milion razy przyjemniejszy samochod wewnatrz.
Jest mnostwo filmow na YT z wersjami np. US i nasza europejska przegrywa w przedbiegach
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
[/quote]
No tak niemiecka wersja kick ma , słowacka nie ma. Wiec jak zwykle Toyota stan umysłu. Oczywiście , że używam podgrzewania ale wyłącznie przez chwilę. Pewnie wentylowania też tak używałbym gdyby było. No i wymaga to chyba najwyższego pakietu w przypadku RAV