Innego nie znajdziesz.
Czyli masz osobiście tego AGURI na 4 rowery i się sprawdza?
Nie, mam Yakima Justclick3 + adapter. Jeśli chcesz mocować 4 rowery po 20kg każdy, to ten bagażnik (ani inny - nie ma takiego producenta) nie bardzo się sprawdzi. Ja ten czwarty rower mam mniejszy ( przy czym wydaje mi się, że jest cięższy niż 14 kg ), pierwszy rower żony jest z błotnikami, bagażnikiem (on może ważyć 17 kg), pozostałe dwa rowery po 14 kg. Ale przy jeździe na drogach gdzie są nierówności to jednak bagażnikiem kołysze. Mocowanie jest tylko do haka - na zatrzask + blokada kluczem.
Ja jakbym teraz kupował to bym podjechał do sklepu stacjonarnego, pogadał ze sprzedawcą. Pożyczył taki bagażnik lub innego producenta, zapiął rowery i się przejechał. U kolegi co ma thule velocompact 3+1 się nie kołysze (nie chce mi się w to wierzyć). Też przecież jest mocowany do haka na zatrzask.
Jak sprzedawca nie będzie chciał pożyczyć to podjedź z rodziną rowerami do sklepu. A później samochodem, załóż bagażnik i zamontuj cztery rowery i od razu będziesz widział czy po zamontowaniu tego 4 roweru, bagażnik będzie się kołysał.
Jeśli chcesz zakupić inny, to patrz przede wszystkim na takie które nie mają jakiś elementów skręcanych.