Autor Wątek: Dodatkowa karta Proxy do alarmu-programowanie.  (Przeczytany 22139 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline iro123

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Rav4
Odp: Dodatkowa karta Proxy do alarmu-programowanie.
« Odpowiedź #45 dnia: 01 Sierpnia 2026, 13:06:08 »
Witam. Czy dla karty 2772 ta instrukcja dodawania jest taka sama?

Offline minister23

• Prawie Toyot
  • Samochód:: corolla 1,8 sed
« Odpowiedź #46 dnia: 10 Sierpnia 2026, 13:08:23 »
Witam. Czy dla karty 2772 ta instrukcja dodawania jest taka sama?
tak, ja miałem od nowości wersję 2771 i teraz dokupiłem wersję 2772 i dołożyłem bez problemu, według instrukcji którą tu ktoś zamieścił

Offline minister23

• Prawie Toyot
  • Samochód:: corolla 1,8 sed
« Odpowiedź #47 dnia: 10 Sierpnia 2026, 13:17:01 »
Dopiszę, może komuś się przyda:

Jak masz stycznik pod maską od alarmu, to jego położenie nie jest w żaden sposób sygnalizowane na zegarach - przynajmniej u mnie nie było.
Jego działanie sprawdzasz, przez wciśnięcie palcem, wtedy zamykasz pilotem auto i jak puścisz to powinna włączyć się syrena alarmu - to znaczy, że działa - czyli ten "niebieski przewód, o którym tu mowa, masz ogarnięty :) czyli otwierasz maskę podczas programowania, według instrukcji tu zamieszczonej

druga sprawa, to faktycznie trzeba dodać dwa te piloty proxy podczas programowania - ale to wygląda tak, że jak jest opisane krok po kroku, to w punkcie 10 należy przytrzymać na drugim proxy przycisk i tyle - przynajmniej u mnie tak było.

10. Nacisnąć przycisk pilota, który ma zostać zaprogramowany.
Dioda na panelu zaświeci krótko na potwierdzenie rejestracji nadajnika w pamięci systemu.
Należy powtórzyć czynność z wszystkimi nadajnikami, jakie mają współpracować z systemem alarmowym.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl