Wiem, że górną podłogę dla wersji Comfort przy niewielkich kosztach można przy lekkiej zabawie zrobić samemu jako cała półka lub jak ktoś tu podał (ciekawy pomysł) jako dzielona horyzontalnie 30/70, ale może ktoś znalazł jakąś fajną godną polecenia gotową górną podłogę, która byłaby dobrze zrobiona i wytrzymała ewentualnie kilkadziesiąt kg ciężaru.
Jakie ledy polecacie do wymiany oświetlenia przedniej kabiny oraz bagażnika?, które dawałby neutralne dzienne światło i miały wystarczającą ilość lumenów (ale tak by też nie robiły latarni w samochodzie

)
Czy opłaca się brać od toyoty folie ochronne np. na krawędzi drzwi, pod klamki itp…? tzn. nie chodzi mi o opłacalność ceny od toyoty tylko czy to faktycznie może zdać egzamin i się nie odklei po kilku myjniach
Czy czarne listwy boczne na drzwi od Toyoty (PW170-0D000) do ochrony przed uderzeniami innych kierowców ktoś poleci, w dobrym miejscu są umieszczone (nie za nisko lub wysoko)? Ja wybrałem lakier royal grey to może jakoś nadto nie szpeciły by wyglądu i może wtopiłyby się wizualnie w lakier.