Nie wiem czy istnieją raporty dotyczące korposzczurów i osób które nie biorą urlopów., a jednocześnie posiadają samochody.Obracam się w innym towarzystwie ludzi, którzy jednak wyjeżdżają na urlopy niekoniecznie swoim samochodem
Bosz człowieku jakie ty masz kompleksy. Po jaką ch.... obrażasz dosłownie wszystkich, którzy mają inne zdanie lub inne wymagania, niż ty? Po co,.co chwilę przekręcasz cudze słowa? Po co w ogóle tu jesteś?
Wymienię tylko kilka rzeczy, które pamiętam, a w których zwyczajnie kłamaleś:
1. W 2022r kupowałeś dolary za 3.50
2. Gdy napisałem w jednym wątku o oponach, że "co z tego, że dane opony w jednych warunkach hamują o metr krócej, skoro w innych o 3m dłużej", to biegałeś po forum i twierdziłeś, że napisałem, że metr różnicy nie ma znaczenia
3. W innym wątku pisałeś, że ludzie z tego forum twierdzą, że toyota jest lepsza od Lexusa, choć nikt (poza tobą) tego nie napisał
4. Tu piszesz, że ludzie twierdzą, że problemów z Aku nie ma. Nie - ludzie twierdzą, że ich ten problem nie dotyczy, bo używają aut regularnie - nie widzisz różnicy?
Było tego oczywiście sporo więcej, to tak z głowy na szybko...
Byli już "laweciarze", "głupcy", są "korposzczury" i "bystrzaki" i sam nie wiem co jeszcze (o wjeżdżaniu na rodzinę nawet nie wspominam). Naprawdę współczuję ludziom, którzy trafiają do Ciebie na leczenie o ile w ogóle tacy są, bo osobiście nie bardzo wierzę, że ktoś tak ograniczony może być lekarzem.