Autor Wątek: Krótkie dystanse na hybrydzie - mały akumulator  (Przeczytany 18294 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Markid

• Toyot Spamer
  • Samochód:: RAV4 2.5 2020
Odp: Krótkie dystanse na hybrydzie - mały akumulator
« Odpowiedź #60 dnia: 19 Maja 2023, 12:12:00 »
Niektórzy już wcześniej potwierdzali informację, że za ten problem odpowiada oprogramowanie DCM, na które jest przywołanie.
Które zostało wstrzymane ;)

pireus

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 19 Maja 2023, 12:13:52 »
Akcja na DCM jest wstrzymana
Nie wiem o co się tak spieracie - to że z aku 12V w hybrydowych Toyotach jest problem - to fakt potwierdzony wieloma sygnałami tak na tym forum jak i na forach z innych krajów,
Przecież niektórzy piszą że nie ma tego problemu

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Rav4 Hybrid 4x4
« Odpowiedź #62 dnia: 19 Maja 2023, 12:15:48 »
Które zostało wstrzymane
Ale chyba nie odwołane. A swoją drogą. Działa wam sprawdzanie Bezpłatnych akcji serwisowych na stronie Toyoty? Mi nie przyjmuje VIN.

Offline przmor

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #63 dnia: 19 Maja 2023, 12:17:33 »
Jak widać największy problem ma posiadacz auta innej marki. Typowe zachowanie internetowego trolla. Nie posiada ani nie posiadał RAV-4 a co za tym idzie nie miał problemu z rozładowanym akumulatorem 12V ale będzie do upadłego udowadniał, że problem istnieje i nie są to pojedyncze przypadki tylko norma.
« Ostatnia zmiana: 19 Maja 2023, 12:20:26 wysłana przez przmor »

pireus

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 19 Maja 2023, 12:28:50 »
Jak widać największy problem ma posiadacz auta innej marki
Nie mam z tym żadnego problemu, tylko stwierdzam fakt
Typowe zachowanie internetowego trolla.
Trollem to może Ty jesteś
Nie posiada ani nie posiadał RAV-4 a co za tym idzie nie miał problemu z rozładowanym akumulatorem 12V ale będzie do upadłego udowadniał, że problem istnieje i nie są to pojedyncze przypadki tylko norma.
Masz jakiś problem sam ze sobą, czy tylko jakieś kompleksy , typowe dla fanboya marki

Offline przmor

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #65 dnia: 19 Maja 2023, 12:40:18 »
U mnie wszystko w porządku. Nie wylewam swoich frustracji na forum Mercedesa.

Offline topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #66 dnia: 19 Maja 2023, 12:42:10 »
U mnie wszystko w porządku. Nie wylewam swoich frustracji na forum Mercedesa.
A ja tak, ale na temat MB a nie Jeepa.
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #67 dnia: 19 Maja 2023, 13:04:41 »

Chyba coś jednak Ci umknęło.
Zostałeś zbanowany za obrażanie mnie, po jakimś czasie zostałeś ponownie zbanowany za obrażanie innego forumowicza a tak właściwe jego rodziny więc chyba jesteś jedyny na tym forum z takim dorobkiem oczywiście nie trolla.
Pominę fakt że gdybyś miał odrobinę honoru to więcej byś się tu nie pojawił a gdybyś miał odrobinę kultury to przeprosiłbyś osoby które obrażałeś.
Niestety co mamy ? A no ciąg dalszy, więc może wreszcie moderator powinien z Tobą zrobić na stałe porządek w ramach lekcji kultury słowa i bycia.

Offline topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #68 dnia: 19 Maja 2023, 13:05:36 »

Chyba coś jednak Ci umknęło.
Zostałeś zbanowany za obrażanie mnie, po jakimś czasie zostałeś ponownie zbanowany za obrażanie innego forumowicza a tak właściwe jego rodziny więc chyba jesteś jedyny na tym forum z takim dorobkiem oczywiście nie trolla.
Pominę fakt że gdybyś miał odrobinę honoru to więcej byś się tu nie pojawił a gdybyś miał odrobinę kultury to przeprosiłbyś osoby które obrażałeś.
Niestety co mamy ? A no ciąg dalszy, więc może wreszcie moderator powinien z Tobą zrobić na stałe porządek w ramach lekcji kultury słowa i bycia.
No niestety masz rację…

Offline firek

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: RAV4 JBL Black
« Odpowiedź #69 dnia: 19 Maja 2023, 17:29:05 »
Nie wiem czy istnieją raporty dotyczące korposzczurów i osób które nie biorą urlopów., a jednocześnie posiadają samochody.Obracam się w innym towarzystwie ludzi, którzy jednak wyjeżdżają na urlopy niekoniecznie swoim samochodem
Bosz człowieku jakie ty masz kompleksy. Po jaką ch.... obrażasz dosłownie wszystkich, którzy mają inne zdanie lub inne wymagania, niż ty? Po co,.co chwilę przekręcasz cudze słowa? Po co w ogóle tu jesteś?

Wymienię tylko kilka rzeczy, które pamiętam, a w których zwyczajnie kłamaleś:
1. W 2022r kupowałeś dolary za 3.50
2. Gdy napisałem w jednym wątku o oponach, że "co z tego, że dane opony w jednych warunkach hamują o metr krócej, skoro w innych o 3m dłużej", to biegałeś po forum i twierdziłeś, że napisałem, że metr różnicy nie ma znaczenia
3. W innym wątku pisałeś, że ludzie z tego forum twierdzą, że toyota jest lepsza od Lexusa, choć nikt (poza tobą) tego nie napisał
4. Tu piszesz, że ludzie twierdzą, że problemów z Aku nie ma. Nie - ludzie twierdzą, że ich ten problem nie dotyczy, bo używają aut regularnie - nie widzisz różnicy?

Było tego oczywiście sporo więcej, to tak z głowy na szybko...

Byli już "laweciarze", "głupcy", są "korposzczury" i "bystrzaki" i sam nie wiem co jeszcze (o wjeżdżaniu na rodzinę nawet nie wspominam). Naprawdę współczuję ludziom, którzy trafiają do Ciebie na leczenie o ile w ogóle tacy są, bo osobiście nie bardzo wierzę, że ktoś tak ograniczony może być lekarzem.
« Ostatnia zmiana: 19 Maja 2023, 17:34:13 wysłana przez firek »

pireus

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: 19 Maja 2023, 19:26:30 »
Byli już "laweciarze", "głupcy", są "korposzczury" i "bystrzaki
A co jest w tych słowach bardziej  obraźliwego od słowa troll? Akcja wywołuje reakcję. Nie ja zaczynałem.

Offline firek

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: RAV4 JBL Black
« Odpowiedź #71 dnia: 19 Maja 2023, 19:55:27 »
A co jest w tych słowach bardziej  obraźliwego od słowa troll? Akcja wywołuje reakcję. Nie ja zaczynałem.

To zastanów się czemu spośród tylu ludzi na forum, akurat Ciebie jednego nazywają trollem. Dla mnie EOT

pireus

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: 19 Maja 2023, 20:08:07 »
To zastanów się czemu spośród tylu ludzi na forum, akurat Ciebie jednego nazywają trollem.
Nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Rozumiem, że osoby wybrane można obrażać. A jak się odpowie, to następuje święte oburzenie.

Offline topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #73 dnia: 19 Maja 2023, 20:11:33 »

To zastanów się czemu spośród tylu ludzi na forum, akurat Ciebie jednego nazywają trollem. Dla mnie EOT
Nazwanie trolla trollem nie jest obraźliwe,  to stwierdzenie faktu.

KubaCamry

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: 19 Maja 2023, 20:19:02 »
Lizanie jajec uważam za otwarte :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl