Myślisz, że jakieś "profesjonalne" wyciszenie zrobi robotę, czy od razu iść w lexusa ES?
jak masz kasę i czas to można próbować wyciszenia ale na Twoim miejscu szedłbym od razu z Lexusa.
Moim zdaniem Camry była dobrym wozem 30 lat temu, gdy Lexusa jeszcze nie było. Wówczas to był jakiś flagowiec. A teraz? Cóż, Camry to taka większa Corolla. Jak chcesz komfortu wynikającego z bycia flagowcem to idź w Lexusa. To tę markę Toyota pozycjonuje jako swoją markę premium. Camry to już tylko wozidło
Wspomniałem o hałasie ale jest jeszcze wiele czynników dyskwalifikujących ten wóz. Dla porządku: mówię o bieda wersji ale w moim przekonaniu w wozie za 200kPLN to kpina : fatalne oświetlenie wnętrza, brak (!) oświetlenia schowków, żaden ze schowków nie jest klimatyzowany, znikome oświetlenie bagażnika, brak schowków bocznych w bagażniku, Lampy LED przednie to już standard powinno być matrix, Brak (!!!) doświetlania zakrętów, zewnętrzne lusterka bez opcji ściemniania, prawe lusterka nie opada przy cofaniu, fatalne (!) siedzenia, głośna klima, fotel pasażera bez regulacji wysokości, system audio notorycznie się wieszający, system główny co chwila przestawia się na j angielski
A czy widzieliście wykładzinę (obicie komory) bagażnika... to jest grubości papieru, miałem wrażenie, ze zaraz mi się podrze gdy próbowałem docisnąć (odstawało na nadkolu)... nie dziwota, że w tym wozie jest TAK GŁOŚNO.