Ale firmę pamiętam, że wybierał raczej z tych lepszych. Nie pan Zdzisiu z warsztatem w garażu.
"Lepszych" w sensie "większych", czy "droższych" ? Chyba, że mówisz o gościach, stricte zajmujących się ATM, to w porządku, rozumiem wąską specjalizację, itp. Miałem parę razy do czynienia z "dużymi warsztatami", i wrażenia mam jak najgorsze. Owszem, faktura, gwarancja, ale... z egzekucją tej ostatniej często bywa marnie. Znam też kilka firm, gdzie w świetle prawa zrównaliby Cię z ziemią, i dostałbyś nawet ekspertyzę rzeczoznawcy, poświadczającą, że problemy ze skrzynią są skutkiem jazdy na gazie

Aa, i ostatnie : zaręczam Ci, że mógłbyś się poważnie zdziwić w kwestii możliwości "panów Zdzisiów z warsztatem w garażu"

Wracając do tematu : ściągnij sobie manuala do A140e, i działaj.
Tylko ostrzegam :
A opłacalność też jest? ;p
Nie jest, a
inwestując w sprzęt warsztatowy
nie trzeba wiele kupować, żeby przekroczyć wartość samochodu. Kto był u mnie, ten widział.
Do tego robiąc przy aucie
samemu, powoli i dokładnie.
potrzebujesz być samotnikiem lub mieć megawyrozumiałą kobietę, najlepiej zapewniającą Ci źródło utrzymania przez ten czas, kiedy będziesz siedział dziesiątki godzin w garażu, sprawdzając wszystko, krok po kroku, i rozbierając np. 3x pod rząd po tym, jak "wszystko przecież dobrze złożyłem, a nie działa"

Za to... satysfakcja jest nieziemska. Tego sie nie da opisać

pzdr