Oczywiście czekamy niecierpliwie 
Ale mowa o takim tempomacie hmm... sztukowanym troszkę czytaj: zewnętrznym ? Bo z tego co się naczytałem to żadna sztuka Aurisa 1,4 D4D nie wyszła fabrycznie z tempomatem? No i brak w sterowniku opcji CC ...
Już Ci odpowiadam, jak to u mnie ma wyglądać. Otóż faktycznie samo założenie dźwigienki w dieslu 1,4 nic jak wiemy nie daje, bo sterownik tego nie obsługuje. Konieczne jest założenie zewnetrznego sterownika. Pytałem brata, czy podszedł by z innego auta, ale stwierdził, że łatwiej i szybciej napisać osobny programik (brat jest informatykiem-elektronikiem i co ważne - dobrym w swoim fachu). Więc będzie to wyglądało tak, że dźwigienka jak najbardziej oryginalna, a sterowanie poza sterownikiem silnika (jakiś mały układzik z wgranym programem mi gdzieś tam założy, oczywiście podłączony tak, żeby działało jak oryginał). No więc, jeśli ktoś (tak jak ja) elektronikiem nie jest, to sobie sam nie poradzi z tym niestety. Ja mam to szczęście, że brat jest dobry w podobne klocki, a pecha, że jest tak dobry, że wiecznie go ktoś angażuje i nie ma czasu. U mnie "operacja tempomat" przesunie się jednak na czerwiec. Jeśli się bedzie przesuwała dalej, to być może zrezygnuję, bo kto wie, może w przyszłym roku zmienię auto, więc mogę faktycznie nie zdążyć się nacieszyć tempomatem w Aurisie