Panowie, jak używać forumowej wyszukiwarki? Jest jakaś specyficzna składnia? Po prostu tragedia bo niczego praktycznie nie idzie znaleźć
w nowym czy po generalnym remoncie silniku należy do 1000 km wymienić olej z filtrem na nowy aby pozbyć się nieczystości/opiłków.
Moja siostrzenica odebrała właśnie nową Kia Rio i ma wymienić olej po przebiegu 2000-3000
Witajcie - to na wstępie bo ja tu nowy :POd czwartku jestem użytkownikiem Toyoty Auris TS - nówka sztunia służbowa :D Jest to auto świeżo z salonu, w całkiem fajnej opcji... ale mniejsza z tym! Mam radyjko bez navi (czyli chyba TT2) i nie bangla mi MirrorLink.Są jakieś tematy gdzie mógł bym poczytać o tym: jak podłączyć? z którym tel działa? jaka apka na andka? itp...Nie liczujcie, jeżeli coś źle robię... tylko POMOCY!!!
mam takie radio i mam pod fotelem pasażera coś plastikowego z napisem JBL. Nie dam se uciąć łba ale myślałem że to właśnie wzmak
Nie wiem jak w Aurisie z JBL, ale w Priusie wygląda to tak (TT2 jest takie samo w obu):6-channel, 432-watt Hi8 amplifier leży pod siedzeniem