To wsiądź do auta podczas ozonowania,
Pisałeś po ozonowaniu ,a mnie wysyłasz do auta podczas , poważnie chcesz bym wykiprował ;-)
stosuje metodę z suszeniem parownika po użyciu klimy i jak dotąd okazuje się skuteczna. Nie trzeba było nigdy ani ozonowania ani odgrzybiania.
Możesz to opisać , jak to przebiega i co robisz wtedy ?
Zaciekawiłeś mnie .
jest w rozszerzonym przeglądzie
No dobra , a obejmuje np. ilość płynów ,ciśnienie , szczelność i temp. na wyjściu , czy tylko dmucha = ok ?
To gdy nie włączę AUTO tylko włączę A/C oraz ustawie temperaturę przyciskami to jaką temperaturą dmucha? 
Ozon utrzymuje się z 20min a po wywietrzeniu auto już go nie powinno być, pytanie cóz to za ten zapaszek po ozonowaniu.
Ostatnią zadaną i wyświetlaną . To zapaszek świeżości , jak się pranie zbiera po całym dniu wiszenia i powącha to też zatyka zapach .
Nie dostaję listy ptaszkowej
W innej marce Japan jest coś takiego (przewodnik warsztatowy lub wytyczne dla mechanika ) , gdzie mechanik wpisuje uwagi i ptaszkuje , a potem dostaje to klient .
auto ma spryskiwacze reflektorów ale ma w środku to pokrętło do regulacji reflektorów
Może być prawidłowo ,jeśli nie ma tylko systemu AFS od lamp , ale nie wiem czy takie wersje/opcja występowała .
Ja mam Xenony z AFS i nie mam pokrętła , wszystkim steruje AFS łącznie z doświetlaniem zakrętów i pozycjonowaniem aktywnym non-stop .
Ale może być po prostu oryginalna atrapa ,czyli taki standard zderzakowy ( te romby ) ,przy braku AFS .
To auto jest już po lift , bo w środku wygląda jak u mnie ? Może sprzedawca odmładza w opisie tylko .
A ma przycisk do spryskiwania reflektorów?
Ej ,sprawdzone ,spryski reflektorów działają po manetce ogólnej , tylko jak się świecą . Przy pozycji i dziennych działają tylko szyby przedniej .
Bawili by się w 2014 w spryskiwacze i halogeny?
Ja mam z 2013 i wszystko jest . Poza czujnikiem deszczu i zmierzchu .