"KoralK. Czy Ty nie jesteś czasem wymagającym audiofilem ?

Na czym słuchasz muzyki w domu ? Podaj marki" - pozwolę sobie odpowiedzieć za kolegę KoralK - właśnie o to chodzi, że jestem b.wrażliwy na dźwięk. Muzyki słucham na Primare 31 + Audio Physic Yara II Syperior. Ale w tym wątku chodzi właśnie o to, o czym pisze KoralK - w firmie mają 4 takie same Aurisy TS, z których 3 gwiżdżą, tak jak i mój! i nic na to nie pomaga, i nie pomoże, bo cholerstwo zostało źle złożone w fabryce w Anglii. Problem jest w tym, że Toyota nie sprawdza dostatecznie swoich aut pod względem akustycznym przed wydaniem ich klientom, bo to przecież Toyota, w której nic nie ma prawa być nie tak...Już mi jest głupio dzwonić czy jeździć do ASO, bo patrzą tam na mnie jak na natręta i oszołoma, który wymyśla i szuka dziury w całym...Jedno wiem: przez to, czego doświadczam, kończę z Toyotą! KoralK jest w tej komfortowej sytuacji, że ten auris nie jest jego właśnością, pojeździ nim, pomęczy się i przesiądzie się do innego i będzie OK. Ja muszę coś z tym swoim zrobić, w sensie sprzedać. A sprzedać miesięczne auto i nie stracić na nim połowy wartości to wielka sztuka...i przy okazji kupa stresów, które zawdzięczam marce Toyota, niech ją szlak!