Mówisz, że masz jeszcze na masce uszczelkę.
Mam foto ,tylko w szybkiej odpowiedzi nie ma odnośnika do zamieszczania foto , gdzie jakaś instrukcja ,mam nadzieję że od razu zamieszcza się tu .
nad lampami owszem kurz i brud drogowy
Owszem ,jednak muszę zauważyć ,że w porównaniu do wcześniejszych aut ,nie ma w Aurisie jak i gdzie złapać maski by sprawdzić czy zamknięta , a tego na zegarach raczej nie widać . Nad lampami jest ciasno .
Tymbardziej jeśli chodzi o czystość dróg Polska jest bardzo zaniedbana. W GB jak umyłem auto to prawie miesiąc było czyste, u nas ciężko tydzień osiągnąć nawet jak jest sucho.
No nie jest tak źle ,musiał byś po mc w GB obejrzeć auto w dobrym świetle (lux czołówka) ,a wtedy byś zobaczył sporo więcej .
To nie wina wycieraczek , tylko amerykanie mylili gaz z hamulcem.
Gość mówił ,że podwijały się . Teraz robią krótsze ,taniej i nie ma problemów . To co ci amerykanie robią na egzaminach ,skoro nie wiedzą od czego który pedał ,chyba za dużo tam automatów i dlatego .
Dopóki silnik jest tylko zakurzony, to myć nie trzeba.
Zawsze można szmatą z bęzyną extrakc. i jakimiś cienkimi metalowymi cudeńkami z wierzchu wyczyścić sporo + kompresor i jest ładnie . A jak ktoś nie podnosi i nie zagląda pod maskę to co się dziwić .
wzrasta popyt na ON, to i rośnie cena.
To wszystko przez statki , bo na lądzie , producenci i klienci odchodzą od Diesli .
A i jeszcze jedno ,zawsze mnie ktoś poprawił ,a teraz ja bez urazy . Wycieraczki są na szybach ,a dywaniki na podłogach