0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Z brama garazowa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wreszcie mam tak, jak chciałem. Czekam teraz na przycisk z narysowaną bramą garażową, to zastąpię ten nieopisany.
Najbardziej (po braku AA i CP) denerwująca mnie bolączka w mojej rav4 jaką było brak podświetlenia przełączników szyb oraz blokady zamka...poprawiona:) (...)
Ad 2. Najbliżej temu 3-emu sposobowi. Zerknij na post #17 kolega MarioSl opisał i wkleił zdjęcie. Ze schowkiem na okulary jest tak samo.
(...)Co do techniki demontaż - montaż. Kierowałem się filmikiem z YT https://www.youtube.com/watch?v=McZ_exHc-4Aale tu uwaga. Demontaż zwłaszcza z przodu jest u mnie inny. Nie da się wyciągnąć klosza bez zdjęcia ramki. Może dlatego ze ja nie mam schowka na okulary... 1. Demontujemy więc tą ramkę bardzo ostrożnie bo jest cholernie mocno spasowana. Bez plastikowych łyżek jakaś kartą itp cięzko. Ja zacząłem od strony szyby.(...)
musisz wyjąc cały moduł
musisz wyjąc cały moduł, jest na czterech spinkach - żarówki wymieniasz od strony dachu. Gdzieś wstawiałem fotkę, nie mogę jej u siebie zlokalizować.
Jesli jest schowek technika wymiany jak opisał Kiełek.
MacVar, zacznijmy od żarówek - jakie chcesz włożyć?Takie?(...)
2. LEDy (standardowe żaróweczki to istny dramat):- 5x W5W T10,- 1x C5W 31mm.Czy wiecie jak można dostać się do żarówek w podsufitce pomiędzy miejscem kierowcy a pasażera? Tutaj niestety nie udało mi się zainstalować LEDów. Próbowałem wymienić je w ten, ten i ten sposób.
Spróbuj. Podwazaj delikatnie ramkę i zobacz czy pusci. Jak jest schowek na okulary to ten schowek jest inny trochę. Naprawdę u mnie ciężko to schodziło. Troche wręcz brutalnie szarpałem.