Mój zbiorniczek zamyka się na kapselek. Żadnej rurki tam nie zauważyłem. To była jakaś opcja?
Rurka to standard, który u Ciebie ktoś wywalił, weź kapsel i w motoryzacyjnym dokup, albo w akwarystycznym.
Po konsultacji z lakiernikiem i wnikliwej lekturze instrukcji obsługi.... Stwierdziłem, że mój Auris nie posiada spryskiwaczy reflektorów.
A robiłeś już test z drugą osobą, ewentualnie z nagrywaniem tego procesu?
Ja samodzielnie nagrywałem, bo Auris ma dziób nisko zagięty i z kabiny nie widać. Czyli w opcji świateł mijania, wciśnij spryski na przednią szybę, powinny zadziałać jak są. Tylko w te mrozy może tam coś przymarzło, możesz też pod pasem sprawdzić czy jest podwieszona rurka gumowa, przenosząca płyn na stronę przed aku.
Moja Auris II z 13, ma bixenony z AFS i spryski są .
Wyłączenie spowoduje zastanie mechanizmu i będzie trzeba szybciej czyścić . Ja co 3 miesiące smaruje lusterka i chodzą jak złe , myjnia nie myjnia czy mróz dalej chodzą .
A ja w drugą stronę, wcale nie składam, bardzo rzadko i chodzą. Nie no co 3mc bym nie zaglądał tam, szacun kolego. Przy takiej wprawie, kolega musi tu ładną instrukcję nam sprawić.
czyż bym złe połączył przewody od sondy czy to jest wina czegoś innego
Obstawiam to pierwsze, widzisz bez kombinacji z wtyczką na pewniaka było by co innego. Sam musisz sobie odpowiedzieć, na ile to z wtyczką zrobiłeś dokładnie. Jeśli tu pytasz, to tak jakby nie jesteś pewny swej roboty, dokładności. Mogę się mylić, tak myślę.