Widzę że włożyłem kij w mrowisko tym tematem.
Co do modów to jest jeden warunek, wszystko w oryginale i zgodnie ze sztuką bez druciarstwa.
Co do efektów, żona jest zachwycona grzaną kierownicą. Szczególnie w mroźne poranki. Jeżeli chodzi o HUD'a to mówi że ciekawszej opcji nie ma. Sam jeździłem kilka razy i powiem że żałuję że w Mondeo MK5 nie ma takiego bajeru.
Oczywiście można kupić od razu GR Sport w full wypasie, ale co do ceny to uuuuuuuu, albo więcej trzeba wydać.
Akurat w tej wersji Corolli trochę było ubogo, nawet lusterko wsteczne było zwykłe :(, z uwagi że mam światła tzw Basic to w najbliższym czasie wymiana na full Led jedno soczewkowe.
Co do problemów to niestety jest mała wiedza co do schematów itp. Nawet z programem do personalizacji jest duży problem. Toyota pilnuje tego dosyć mocno i udaje się im to.
Mam lekkie porównanie bo u siebie zrobiłem o wiele więcej modernizacji, koledzy od Forda dzielą się wiedzą i dokumentacją. Nawet użyczają szczegółowe instrukcje co i jak. Co do oprogramowania to jest dostępne fajne narzędzie gdzie mogę wszystko sam przeprogramować.
Oczywiście zaraz będą "pomyje" co ja wymyślam itp. - jak do tej pory Corolla śmiga a zadowolona mina żony BEZCENNA